Becoming a sponsor - facilitating commitment

Our movement worker Bruno Watara fights for the rights of refugees - and global freedom to move.

Please note: Usually a direct debit authorisation saves us a lot of work. Unfortunately it's not possible for us to debit from accounts of foreign banks. If you want to support our movement workers from abroad please remit the desired amount to our account or set up a standing order.

bank account number: 46314400

*Reason for payment: Name the movement worker you would like to support

I would like to become a sponsor:

patinwerden

Info

Sie organisieren Demonstrationen gegen Atomkraft, schmieden Bündnisse für mehr soziale Gerechtigkeit und unterstützen Flüchtlinge bei ihrem Kampf für ein Bleiberecht – VollzeitaktivistInnen sind für den Erfolg sozialer Bewegungen von großer Bedeutung.

Doch wer Vollzeit und unbezahlt in Bewegungen aktiv ist, kann nicht gleichzeitig einer normalen Erwerbstätigkeit nachgehen. Deshalb hat sich die Bewegungsstiftung das BewegungsarbeiterInnen-Programm ausgedacht.

Mit Hilfe eines anspruchsvollen Bewerbungsverfahrens wählt sie Personen aus, die mit der Bezeichnung „BewegungsarbeiterIn“ UnterstützerInnen für sich gewinnen können. Denn ihr Geld erhalten die Aktiven nicht von der Stiftung, sondern von einem Kreis von PatInnen, die sich der Arbeit der BewegungsarbeiterInnen besonders verbunden fühlen.

Werden auch Sie PatIn einer BewegungsarbeiterIn! Schon ab 10 Euro im Monat tragen Sie zur Sicherung des Lebensunterhaltes Ihrer AktivistIn bei.

Im Gegenzug sendet Ihnen Ihre BewegungsarbeiterIn regelmäßig Berichte zu und informiert Sie über ihre Aktivitäten und Erfolge. Außerdem erhalten Sie zu Anfang jeden Jahres eine steuerlich abzugsfähige Spendenquittung.

I would like to become a sponsor
Please charge the stated amount to my account
My bank details:
My personal details
All items marked with an asterisk (*) should be completed

Data confidentiality:
In order to protect your privacy we use a SSL-server which ensures a safe and encrypted transmission of your personal data.

Subsequently, your personal data will only be stored by us for reason of charging your account and sending you a tax-deductible donation receipt.

Direct debit authorisation
By giving us permission to charge your account instead of using individual remittances you help us save a lot of work and keep down administration costs. If you don't want to transmit your personal data via the internet you have the opportunity to download the form for sponsorship (PDF, 51 KB) and send it to us by post or fax.

Please note: Unfortunately it's not possible for us to debit from accounts of foreign banks. If you want to support our movement workers from abroad please remit the desired amount to our account or set up a standing order.

Endowments

Become an endowment donor now and strengthen protest movements! As an endowment donor you can get involved in the selection of funded project; you can directly get in touch with activists from social movements and learn to know like-minded people.

Donations

Make protest possible – with a donation to our funding pool. This way you directly increase the amount that we can distribute among protest campaigns in the next funding period.

Protest Saving

Finance political change with your interest - by "Protest Saving"! It works like this: you give us an interest-free loan - we invest the money according to ethical-sustainable criteria and use the interest to support protest movements.

About us

Bewegungsstiftung supports the work of social movements with grants and consulting.

Ask for your free information package! Or learn more about funding opportunities in our film.

Sign up for our newsletter to get regular updates on the work of Bewegungsstiftung.

Facebook Icon (by Dan Leech) Visit us
on Facebook

(For your own safety: We recommend always to open Facebook in a special browser.)

Twitter Icon (by Dan Leech) Follow us
on Twitter

Become an endowment donor now! Strengthen social movements
as part of the network!

About us

Facebook Icon (by Dan Leech) Visit us
on Facebook

Twitter Icon (by Dan Leech) Follow us
on Twitter

Become an endowment donor now! Strengthen social movements
as part of the network!

Make an ethical and sustainable investment and donate the interests to projects.

Make engagement possible! Become the direct sponsor of a movement worker. From 10 Euro per month.

Artilleriestraße 6
27283 Verden