Become an endowment sponsor - support social movements

Beim Jahrestreffen in Berlin kommen StifterInnen und Aktive aus geförderten Projekten zusammen.
Susann Haltermann is one of 82 Bewegungsstiftung endowment donors
Photo of Susann Haltermann

You can become a Bewegungsstiftung endowment donor with an endowment of EUR 5,000 or more. This gives you a lifelong voting right on the Endowment Donors’ Advisory Board. This enables you to be actively involved in selecting which projects to support and discussing with other endowment donors what course the foundation should take in the future.

Becoming an endowment donor is very easy: transfer your endowment to our account, stating the reason for payment as »Endowment to Bewegungsstiftung«. Alternatively you can provide us with a direct debit mandate. Bewegungsstiftung is also glad of donations in kind – be it a computer or a house.

Of course it is up to you to decide to what extent you wish to be publicly identified as an endowment donor. You are free to choose whether you wish to remain anonymous, only be known to the other endowment donors, or be publicly named as an endowment donor.

I wish to become an endowment donor:

stifterinwerden

Ich will mehr über die Bewegungsstiftung erfahren!
Bitte wählen sie aus:
Meine persönlichen Angaben
Mit * markierte Felder bitte ausfüllen!

Hinweis zum Datenschutz:
Ihre Formulardaten werden über eine sichere verschlüsselte Verbindung (SSL) an uns  übermittelt und von uns elektronisch erfasst und gespeichert. Dies ist notwendig, um Ihnen die gewünschten Informationen zusenden zu können. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.

Spenden

Machen Sie mehr Protest möglich – mit einer Spende in den Fördertopf! Damit erhöhen Sie eins zu eins den Betrag, den wir in der nächsten Förderrunde an Protestkampagnen ausschütten können.

PatIn werden!

Halten Sie einer VollzeitaktivistIn den Rücken frei! Schon ab 10 Euro im Monat helfen Sie mit, dass Ihre BewegungsarbeiterIn langfristig und unabhängig für Protestbewegungen arbeiten kann.

Protestsparen

Fördern Sie mit ihren Zinsen politischen Wandel - mit dem Protestsparen! So funktioniert's: Sie geben uns ein zinsloses Darlehen - wir legen das Geld ethisch-nachhaltig an und unterstützen mit den Zinsen Protestbewegungen.

About us

Bewegungsstiftung supports the work of social movements with grants and consulting.

Ask for your free information package! Or learn more about funding opportunities in our film.

Sign up for our newsletter to get regular updates on the work of Bewegungsstiftung.

Facebook Icon (by Dan Leech) Visit us
on Facebook

(For your own safety: We recommend always to open Facebook in a special browser.)

Twitter Icon (by Dan Leech) Follow us
on Twitter

Become an endowment donor now! Strengthen social movements
as part of the network!

About us

Facebook Icon (by Dan Leech) Visit us
on Facebook

Twitter Icon (by Dan Leech) Follow us
on Twitter

Become an endowment donor now! Strengthen social movements
as part of the network!

Make an ethical and sustainable investment and donate the interests to projects.

Make engagement possible! Become the direct sponsor of a movement worker. From 10 Euro per month.

Artilleriestraße 6
27283 Verden